TripAdvisor OmnisMares T101
LinkedIn Costa T101 OmnisMares
Youtube OmnisMares T101
Facebook OmnisMares T101
ANDI SDI-TDI Training Facility | DAN Eu Business Partner | DDI Dive Center | Romania
Contact email mobile phone T101®

ANDI Wreck diver - Technical Trimix Wreck Diver

Toti scafandri sunt asigurati DAN Europe pe durata cursului!

(placeholder)
T101 - Technical & Diving Ops® Dive Training Center

ANDI Exploration Wrecks

* !Plata cursului nu garanteaza obtinerea certificatului final daca nu sunt indeplinite cerintele practice & academice impuse de agentia certificatoare! *

Certificatul trebuie sa ti-l castigi, nu sa ti-l cumperi!

Atentie scafandri scuba

Scufundarile tehnice sunt ramura distincta a scufundarilor recreationale si implica un risc sporit de accidentare, in special de decompresie. Necesita antrenamente si echipamente speciale (mai complexe fata de scufundarile recreationale). Chiar respectand toate procedurile impuse , poate exista riscul de accidente de DCS.

Daca nu esti dispus sa-ti asumi aceste riscuri, nu face acest gen de scufundari, cu atat mai putin fara a fi calificat corespunzator!

O colectie cu materiale informative despre teoria si medicina scufundarilor tehnice gasesti aici.

Scafandru epave ANDI wreck diver

ANDI SafeAir Wreck Diver L1: -40m, penetrare: light zone

Este cursul de baza pentru penetrari in epave. Adancimea minima pe parcursul cursului este de -15m, cu un minim BT de 140min si RT de 200min pe parcursul a minim 4 scufundari si 8h de teorie. Limitele gazului de fund O2: max  1.45 Bar, max N2: 3.6Bar. Penetrarea se face limitata in "light zone" (vizibilitatea clara si in linie dreapta cu punctul de intrare sau cu un alt punct care permite iesirea in siguranta din epava) si fara parasirea firului ghid. Adancimea certificata: -40m.

Cerinte: scafandru SafeAir Diver L1 sau echivalent (PADI Advanced Open Water + Basic Nitrox etc) si minim 30 de scufundari in logbook.

(placeholder)

Preturi

ANDI Technical Wreck Diver L2: -40m, penetrare: no limit, no jumps

Este primul curs avansat in penetrarile de epave. Fara limite de penetrare (dar fara "jumps" - adica fara devieri cu alte fire ghid de la firul ghid principal). Adancimea certificata: -40m. Adancimea minima pe durata cursului -22m. Sunt minim 10h de teorie si 6 scufundari cu un minim BT de 120min si RT de 270min. Limitele gazului de fund O2: max 1.45 Bar, max N2: 3.6Bar. Maximum DECO RT: 30min si max 1.6 PO2 gaz de fund. Timpul minim in epava: 15min.

Cerinte: Technical SafeAir Diver L3 (PADI Tec40 sau echivalent) si minim 50 de scufundari in logbook.

ANDI Technical Trimix Wreck Diver L3: -50m, penetrare: no limit, 1 jumps

Este urmatorul curs avansat de scufundari tehnice cu penetrari in epave. Fara limite de penetrare si cu un singur "jump". Adancimea minima pe durata cursului: -30m, adancimea certificata: -50m. Limitele gazului de fund O2: max  O2: 1.45 Bar, maxN2: 3.6Bar & He - minim 16%. Teorie minim 12h si 8 scufundari. BT minim 200min si RT minim 400min. Maximum DECO RT: 45min si max 1.6PO2. Timpul minim in epave: 20min.

Cerinte: Technical Trimix Diver L3 (PADI Tec 50 sau echivalent) cu minim 50 de scufundari in logbook.

Wreck Zenobia - ANDI Wreck Diving

ANDI Technical Open Circuit

ANDI Rebreathers / CCR

ANDI

ANDI Europe in Romania
ANDI International in Romania
ANDI Wreck Standards

ANDI Gas Blender