TripAdvisor OmnisMares T101
LinkedIn Costa T101 OmnisMares
Youtube OmnisMares T101
Facebook OmnisMares T101
ANDI SDI-TDI Training Facility | DAN Eu Business Partner | DDI Dive Center | Romania
DIRrebreather Romania
(placeholder)

* !Plata cursului nu garanteaza obtinerea certificatului final daca nu sunt indeplinite cerintele practice & academice impuse de agentia certificatoare! *

Certificatul trebuie sa ti-l castigi, nu sa ti-l cumperi!

T101 - Technical & Diving Ops® Dive Training Center


PADI Open Water - Scafandru de Apa Deschisa

Cursul de scafandru PADI Open Water este primul tau pas in a deveni un scafandru certificat si a te putea scufunda alaturi de prietenii tai sau alti scafandri oriunde in lume. Teoria o poti invata in liniste acasa, dar o punem sub microscop impreuna, sesiuni de bazin si 4 scufundari in mare. Un efort mic dar cu satisfactii enorme!

Scufundari: 4 in apa deschisa. Durata: 5-6 zile.


PADI Advanced Open Water - Scafandru Avansat de Apa

Cursul de scafandri Advanced Open Water este un pas inainte aprofundarea scufundarilor recreationale. 5 scufundari cu scenarii diferite.

Scufundari: 5. Durata: 3-4 zile.

PADI Rescue Diver - Scafandru de Salvare

Cursul de PADI Rescue Diver este versiunea recreationala a Scafandrului de Salvare. Vei aprofunda tehnicile de salvare si de prim ajutor atat in mediul marin cat si pe uscat. Acest curs se face impreuna cu cel de Prim Ajutor (EFR sau DAN).  Durata: 7-9 zile.


PADI Divemaster

este primul pas in lumea profesionala a scufundarilor recreationale. Vei fi deja un lider, cunostiintele tale practice si teoretice vor fi finisate si extinse. Vei putea conduce un DSD, un curs de EFR (daca ai cursul de EFR Instr.), un Scuba Review. Il vei putea asista pe Instructorul PADI in scufundarile in ape deshise conform metodologiei. Vei putea lucra in centre de scafandri sau la bordul navelor de pasageri oriunde in lume. Durata: 30 - 60 de zile.


PADI Master Scuba Diver

este nivelul cel mai inalt in scufundarile recreationale. Vei fi deja certificat ca scafandru recreational cu minim 5 specializari. Iti stau la dispozitie cu +20 Specialziari PADI pentru a-ti indeplini visul si a-ti extinde cunostintele teoretice si practice.

PADI Assistant Instructor

este nivelul profesional care-ti permite sa aprofundezi partea academica a scufundarilor recreationale si este un pas departare de nivelul urmator, cel de Instructor de scufundari.

Specializari PADI:

PADI Enriched Air - Nitrox

Cel mai popular curs PADI. Vei invata sa folosesti aer imbogatit cu Oxigen pana in 40% si iti vei extinde timpul si siguranta in scufundare . Teorie si 2 scufundari optionale.

PADI Dry Suit Diver

Vrei sa te scufunzi confortabil si sa stai "cald" si in ape reci? Putina practica la bazin sau intr-un mediu controlat si 2 scufundari in mare.

PADI UW Navigator Diver

Invata sa folosesti busola si alte repere naturale si sa nu te pierzi niciodata sub apa.

PADI Deep Diver

Adancurile ne atrag mereu prin misterul pe care-l pot ascunde. Maxim -40m si 4 scufundari in care vei invata sa-ti planinfici scufundarea si echipamentul in mod corespunzator.

PADI Wreck Diver

Epavele subacvatice raman un punct de atractie dar trebuiesc tratate cu maxima seriozitate si atentie. Adancimea recomanda -18m, distanta de penetrare maxim 40m de la suprafata (inlcusiv orizontal + vertical) cu pastrare contact vizual cu iesirea. 4 scufundari.

PADI Search & Recovery Diver

Invata tehnicile optime pentru cautare si recuperare de obiecte pierdute in mare. Sunt necesare 4 scufundari in ape deschise. Adancimea recomandata -9m, maxim -30m iar greutatea maxima de ridicat 45kgs.

PADI Sidemounting Diver

Un sistem de configurare (cu larga utilizare si in scufundarile tehnice) care castiga rapid teren. 4 scufundari (fara deco) cu una sau doua butelii laterale configurate corespunzator. Mobilitate maxima!

PADI Drift Diver

Scufundarea in curentii raurilor sau in Ocean poate fi o experienta deosebita, daca respecti procedurile corespunzatoare. 2 scufundari.

PADI Equipment Maintenance

Invata tehnicile de baza pentru a iti intretine si repara singur echipamentul de scafandru.

PADI Ice Diver

Un curs deosebit de interesant in conditii cateodata extreme. Vei invata pe parcursul a 3 scufundari sub gheatza tehnicile corespunzatoare astfel incat sa te bucuri la maxim de aceasta aventura.

PADI Boat Diver

Scufundarea din barca este foarte populara dar difera de la zona la zona. Sunt necesare 2 scufundari pentru a aprofunda diferite tehnici de siguranta minima.

PADI Peak Performance Buoyancy

Flotabilitatea perfecta contribuie la o scufundare sigura, confortabila, eficienta fizic, placuta pentru mediul inconjurator si partenerii de scufundare 2 scufundari.

PADI Oxygen Provider

Invata sa recunosti o situatie de urgenta in care administrarea de oxygen este necesara si cum sa folosesti corespunzator echipamentul de O2.

PADI Night Diver

Scufundarile de noapte pot fi unele dintre cele mai spectaculoase daca se respecta o serie de masuri suplimentare de siguranta. 3 scufundari de noapte.

PADI AWARE Shark Conservacy

Rechinii sunt extrem de importanti pentru mediul marin. Ei mentin balanta naturala a marilor si oceanelor dar au si un rol pozitiv in turismul local. Invata mai multe despre rechini!

PADI UW Digital Photographer

Scoate maximul din camera ta digitala si fa-ti invidiosi prietenii. 2 scufundari sau snorkel.

PADI UW Videographer

Cu o camera video poti arata prietenilor lumea pe care tu o adori atata... Dar cu un video de calitate, prietenii ti se vor alatura si ei aventurilor tale!

PADI ScubaFit

Scufundarile sunt o activitate cu efort fizic de intensitate medie. O dieta corespunzatoare si un program fizic adecvat ne pot face atat scufundarile mult mai placute si sigure si viata de zi cu zi.

PADI Technical Rescue

Scufundarile tehnice implica o complexitate deosebita in planificare si scufundare ceea ce necesita masuri de salvare pe masura. Invata teoria si practica ce-ti vor da un credit deosebit in cariera ta de scafandru.

PADI OceanReef Integrated Diving Mask & UW Communications

Candva apanajul scufundarilor comerciale sau stiitifice, astazi sunt la indemana noastra. Multiple avantaje si un antrenament care-ti va aduce numeroase plusuri in urmatoarele tale aventuri subacvatice.

Urmatoarele cursuri si specializari PADI va stau la dispozitie:

Scufundari cu Enriched Air Nitrox
Project AWARE in Romania
Cariera scafandru PADI

PADI Self Reliant Diver

Iti place sa te scufunzi singur? Daca "DA", atunci invata sa te scufunzi solo in conditii de deplina siguranta!

Toti scafandri certificati vor promi automat cardul de scafandru cu logo-ul Project AWARE ca insemn al dedicarii noastre pentru conservarea mediului marin

(10£ din taxa de certificare este redistribuita catre Project AWARE)

Discover Scuba Diving:

Descopera fascinanta lume subacvatica intr-o scurta aventura de neuitat.

S-ar putea sa-ti placa mai mutl decat crezi!!!

Aventura dureaza 2-3 ore, cuprinde putina teorie si parctica si se adreseaza neinitiatilor care doresc sa descopere scufundarile dar fara a incepe un cursul complet (PADI Open Water Diver care dureaza 5-6 zile si se finalizeaza cu certificare internationala).

ReActivate:

Mult timp fara activitatea favorita: scufundarile?

Reimprospatam teoria si practica astfel incat sa te bucuri in continuare si in  deplina siguranta de scufundari alaturi de prietenii tai.

elearning scuba PADI
(placeholder)

Preturi

(placeholder)

Preturi

PADI IDC Staff Instructor available Romania

PADI - Professional Association of Diving Instructors - este cea mai mare agentie educationala in domeniul scufundarilor recreationale (de agrement/sportive), cu acoperire si recunoastere globala.

Toti scafandri sunt asigurati DAN Europe pe durata cursului!

Toti scafandri sunt asigurati DAN Europe pe durata cursului!

PADI Scufundari Tehnice Romania
PADI Tec Deep Romania
(placeholder)

TEC 40

Cursul PADI Tec 40 este nivelulde tranzitie de la scufundarile recreationale la cele tehnice construind o punte intre NDR (no stop requiered) si nivelele ce necesita decompresie. Scopul este acela de a acumula experienta si de a construii cunostintele si indemanarile necesare carierei tehnice. Scafandrul va fi calificat sa execute scufundari cu decompresie limitata, adancimea maxima -40m/130 feet.

Cerinte: 18 ani, AOWD, Enriched Air Nitrox & Deep Diver, minim 30 de scufundari in logbook. Sesiuni academice + 4 scufundari in mare deschisa.

TEC 45

Cursul PADI Tec 45 este a doua parte din programul PADI Tec Deep Diver. Adancimea  se extinde la -45 m/145 feet si se invata palnificarea si executarea de scufudnari repetitive folosind un singur cilindru ca stage/deco.  Se va folosi echipament complet te (Backmount sau Sidemount) si se vor face decompresii accelerate folosind EANx sau Oxigen pur.

Cerinte: Tec 40, Rescue Diver, minim 50 de scufundari in logbook. Sesiuni academice + 4 scufundari in mare deschisa.

TEC 50

PADI Tec 50 este a 3a parte a programului  PADI Tec Deep Diver program. Ca scafandru Tec50, tu vei fi capabil sa demonstrezi ca ti-ai dezvoltat  competente de scafandru tehnic si ca ai indemanarile necesare pentru a te scufunda in siguranta la o adancime de maximum 50 m/165 feet. Vei fi apt sa executi scufundari extinse cu decompresie accelerata folosing pana in 2 gaze. Nu este un nivel usor dar obtinerea lui deschide poarta catre expeditii de scufundari de adancime.

Cerinte: Tec 45 cu minim 100 de scufundari in logbook, varsta 18 ani. Sesiuni academice + 4 scufundari in mare deschisa.

PADI TecRec Romania
(placeholder)