Facebook OmnisMares T101
Youtube OmnisMares T101
LinkedIn Costa T101 OmnisMares
G+ OmnisMares T101
TripAdvisor OmnisMares T101
T101 espanol
T101 english
T101-Technical & Diving Ops®

Divers Alert Network este cea mai renumita organizatie internationala non-profit specializata exclusiv pe asigurarea (medicala, juridica, echipamente etc) a scufundatorilor SCUBA (Rec & Tec) sau freediverilor. De asemenea, promoveaza materiale educationale dedicate scafandrilor dar si non-scafandrilor in acordarea primului ajutor si de asemenea este intens activa in cercetarea hiperbarica si imbunatatirea sigurantei in scufundari. Recomandarile DAN sunt luate in considerare de marea majoritate a agentiilor de certificare a scafandrilor recreationali si tehnici.

&

Cursul DAN Basic Life Support & First Aid este nivelul de intrare si de baza in acordarea primului ajutor. Cursul se adreseaza atat scafandrilor cat si non-scafandrilor si este recunoscut de PADI pentru cursul de Rescue Diver (sau agentii/cursuri echivalente).

Cursul DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries - este primul nivel de pregatire a publicului in general (scafandri sau non scafandri) in recunoasterea unui posibil accident de scufundare si acordarea de urgenta a oxigenului precum si activarea apelului de urgenta si/sau organizarea evacuarii pana la primul echipaj medical specilizat.

DAN First Aid for Hazardous Marine Life Injuries - reprezinta nivelul de intrare in pregatirea persoanelor (scafandri si non-scafandri) in recunoasterea si acordarea primului ajutor in cazul leziunilor provocate de vietatile marine.

Cursurile dureaza intre 4 si 8 ore si cuprind teoria si practica (conform standardelor internationale in vigoare) pentru fiecare modul in parte.

Cursul BLS & FA se adreseaza atat scafandrilor cat si non-scafandrilor.

Centru antrenamente prim ajutor DAN Europe in Romania

Lista cu instructorii DAN Europe

Acreditari

Acreditari DAN Europe
(placeholder)

Acest curs reprezintă pregătire de baza destinată educării publicului general (scafandri si non-scafandri) pentru a recunoaște mai bine semnele de avertizare privind stopul cardiac și pentru a administra primul ajutor utilizând tehnicile Basic Life Support și un defibrilator automat automatizat și / sau aranjarea evacuării la cea mai apropiată unitate medicală corespunzătoare.

Cursuri Prim Ajutor

Cursuri EFR

(placeholder)

Preturi