G+ OmnisMares T101
TripAdvisor OmnisMares T101
LinkedIn Costa T101 OmnisMares
Youtube OmnisMares T101
Facebook OmnisMares T101
(placeholder)

Cursurile dureaza intre 4 si 8 ore si cuprind teoria si practica (conform standardelor internationale in vigoare) pentru fiecare modul in parte.

T101 - Technical & Diving Ops® Dive Training Center

First Response Training International este noua divizie a deja renumitei organizatii SDI-TDI-ERDI, care se ocupa de pregatirea in domeniul acordarii primului ajutor primar si secundar pentru adulti si copii precum si la locul de munca, utilizarii defibrilatorului extern automat, administrarii oxigenului si a manipularii sangelui.

Cursurile sunt in conformitate cu normativele ILCOR si OSHA (USA) in vigoare.

First Response Training International

Acest curs este de resuscitare cardio-pulmonară (CPR), primul ajutor și defibrilatorul extern automat (AED), combinate într-un singur program. Este conceput pentru a preda tehnicile de a administra CPR, primul ajutor și de a folosi un AED în situații de urgență care implică sugari, copii și adulți.

Acest program cuprinzător este potrivit pentru pregătirea la locul de muncă sau pentru cunoștințele generale, pentru a fi mai bine pregătit zilnic.

Componentele CPR și AED acoperă cunoștințele necesare pentru a aborda una dintre cele mai mari cauze de deces din lume. Intervenția cu aceste cunoștințe poate salva o viață. Primul program de ajutor examinează tehnici comune de tratare a situațiilor de urgență grave, precum și probleme mai puțin grave și mai frecvente.

Acest curs este destinat să predea administrarea oxigenului de urgență (O2). Acest program acoperă echipamentele și procedurile de administrare a oxigenului ca procedură de urgență. Selecția și utilizarea echipamentelor pentru situațiile de urgență de decompresie sunt detaliate cu componente practice pentru a pregăti un salvator bine pregatit.

Acest curs este de resuscitare cardio-pulmonară (CPR) și curs defibrilator extern automat (AED) combinat într-un singur program. Este conceput pentru a preda tehnicile adecvate pentru administrarea în siguranță a CPR și utilizarea unui AED în situații de urgență care implică sugari, copii și adulți. Deși nu se adresează măsurilor de prim ajutor, acest curs este modalitatea perfectă de a pregăti persoanele să se adreseze unuia dintre cei mai mari criminali din întreaga lume. Punerea în aplicare a CPR și AED în caz de urgență poate schimba drastic rezultatele în bine.

Cursuri Prim Ajutor

Cursuri EFR

(placeholder)

Preturi

Cursuri DAN Europe

Acest curs este destinat să învețe utilizatorii despre agenții patogeni care pot fi întâmpinați prin intermediul fluidelor corporale. Conceput pentru utilizarea la locul de muncă, acesta îi învață pe participanți despre pericolele, prevenirea și soluțiile pentru evenimentele fluide. Acest curs îndeplinește cerințele locului de muncă pentru persoanele cu risc rezonabil de a se confrunta cu interacțiuni fluide.

FRTI learning process