TripAdvisor OmnisMares T101
LinkedIn Costa T101 OmnisMares
Youtube OmnisMares T101
Facebook OmnisMares T101
ANDI SDI-TDI Training Facility | DAN Eu Business Partner | DDI Dive Center | Romania
Contact email mobile phone T101®

Divers Alert Network Europe

Cursurile dureaza intre 4 si 8 ore si cuprind teoria si practica (conform standardelor internationale in vigoare) pentru fiecare modul in parte.

Cursul BLS & FA se adreseaza atat scafandrilor cat si non-scafandrilor.

Respecta normativele ILCOR 2015.

Conform legii 319/2006

T101 - Technical & Diving Ops® Dive Training Center

Preturi

Divers Alert Network este cea mai renumita organizatie internationala non-profit specializata exclusiv pe asigurarea (medicala, juridica, echipamente etc) a scufundatorilor SCUBA (Rec & Tec) sau freediverilor. De asemenea, promoveaza materiale educationale dedicate scafandrilor dar si non-scafandrilor in acordarea primului ajutor si de asemenea este intens activa in cercetarea hiperbarica si imbunatatirea sigurantei in scufundari. Recomandarile DAN sunt luate in considerare de marea majoritate a agentiilor de certificare a scafandrilor recreationali si tehnici.

&

Cursul DAN Basic Life Support & First Aid este nivelul de intrare si de baza in acordarea primului ajutor. Cursul se adreseaza atat scafandrilor cat si non-scafandrilor si este recunoscut de PADI pentru cursul de Rescue Diver (sau agentii/cursuri echivalente).

Cursul DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries - este primul nivel de pregatire a publicului in general (scafandri sau non scafandri) in recunoasterea unui posibil accident de scufundare si acordarea de urgenta a oxigenului precum si activarea apelului de urgenta si/sau organizarea evacuarii pana la primul echipaj medical specilizat.

DAN AED - Automatic External Defibrilator
DAN FA First Aid
DAN BLS Basic Life Support
DAN O2 Oxygen for SCUBA Diving Injuries

Acest curs reprezintă pregătire de baza destinată educării publicului general (scafandri si non-scafandri) pentru a recunoaște mai bine semnele de avertizare privind stopul cardiac și pentru a administra primul ajutor utilizând tehnicile Basic Life Support și un defibrilator automat automatizat și / sau aranjarea evacuării la cea mai apropiată unitate medicală corespunzătoare.

Cursuri Prim Ajutor

Cursuri EFR

DAN First Aid for Hazardous Marine Life Injuries - reprezinta nivelul de intrare in pregatirea persoanelor (scafandri si non-scafandri) in recunoasterea si acordarea primului ajutor in cazul leziunilor provocate de vietatile marine.

DAN On-Site Neurological Assessment for Divers - reprezinta nivelul de pregatire avansat destinat persoanelor ce detin deja DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries (valabil in ultimele 24 de luni): evaluarea neurologica la locul accidentului si pregatirea pacientului pentru evacuarea de catre serviciile medicale.

Lista cu instructorii DAN Europe

Acreditari

Cursuri FRTI