TripAdvisor OmnisMares T101
LinkedIn Costa T101 OmnisMares
Youtube OmnisMares T101
Facebook OmnisMares T101
ANDI SDI-TDI Training Facility | DAN Eu Business Partner | DDI Dive Center | Romania
Contact email mobile phone T101®

Emergency First Response

Emergency First Response este Agentia cu cea mai rapida crestere internationala in domeniul CPR & AED si este prima organizatie de formare personal de prim ajutor. Cu mai mult de 31000 de instructori la nivel mondial, Emergency First Response este sustinuta de 36 de ani de experienta în dezvoltarea si livrarea de cursuri de instruire, materiale de instruire si planurile de învatamânt astfel incat cursurile EFR au castigat recunoasterea internationala.

Curricula cursurilor EFR se bazeaza pe standardele de ingrijire a pacientilor asa cum au fost publicate în recomandarile American Heart Association 2005/2010 - standarde pentru resuscitare cardiopulmonara si asistenta de urgenta cardiovasculara, precum si punctul de vedere asupra Basic Life Support (BLS) - Grupul de lucru al Comitetului de legatura internationala cu privire la Reanimare (ILCOR). ILCOR este un grup care reprezinta standardele internationale ale celor mai multe organizatii de resuscitare majore din lume.

Axat pe formarea salvator stabili, abordarea EFR se bazeaza pe încrederea in salvatori si dorinta lor de a raspunde atunci când se confrunta cu o urgenta medicala, învatându-i abilitatile de care au nevoie într-un mediu de învatare non-stresant. Participantii au în vedere ca practica este necesar pentru a stapâni si a pastra aceste abilitati.

Cursul dureaza aproximativ 8 ore si cuprinde teoria si practica (conform standardelor internationale in vigoare) pentru ajutor primar si auxiliar, folosirea defibrilatorului automat extern, administrarea oxigenului, atat pentru adulti cat si pentru copii (la cerere).

Cursul EFR se adreseaza ata scafandrilor cat si non-scafandrilor.

Respecta normativele ILCOR 2015.

Conform legii 319/2006

T101 - Technical & Diving Ops® Dive Training Center

Preturi

Curs prim ajutor
AB-CABS - curs prim ajutor
EFR prim ajutor defibrilator extern automat, administrare oxigen

Acreditari:

Cursuri Prim Ajutor

Cursuri DAN Europe

Cursuri FRTI