Facebook OmnisMares T101
Youtube OmnisMares T101
LinkedIn Costa T101 OmnisMares
G+ OmnisMares T101
TripAdvisor OmnisMares T101
T101 espanol
T101 english
T101-Technical & Diving Ops®
info contact T101 OmnisMares SRL
ANDI Training Facility AERO 001 Romania
DDI Dive Center 20060 Romania
T101 - Technical & Diving Ops®

ANDI International (1988 anul infiintarii) este una dintre cele mai rapide agentii in dezvltare din lume specializata in antrenarea si pregatirea scafandrilor. ANDI a început prin specializarea in programe de pregatire pentru utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (SafeAir) in scufundari. Ca o evolutie fireasca de la SafeAir ®, Andi a dezvoltat programe de formare pentru ceea ce a devenit cunoscut sub numele de scufundari tehnice si in sistemele cu circuit închis (Rebreathers). Pentru a veni în întâmpinarea cerintelor retelei noastre internationale de facilitati de instruire, în 1999 ANDI a introdus o metodologie unica de formare pentru scafandri entry-level cu programul de ANDI Open Water Sport Diver.

ANDI a stabilit un set de standarde, sustinere a produselor si a procedurilor care sunt recunoscute ca fiind la cel mai înalt nivel de protocol în întreaga industrie. ANDI a mentinut aceasta pozitie cu cele mai bune si mai cuprinzatoare materiale educationale disponibile.

Standardele ANDI asigura studentului o instruire temeinica, competenta, fara scurtaturi. Aceste standarde asigura ca instalatiile ANDI opereaza la cel mai înalt nivel de siguranta în manipularea de gaz si echipamente de service. SafeAir-ul noastru ofera cele mai înalte standarde din industria in puritatea gazului pentru sanatatea si siguranta dumneavoastra.

În aceste vremuri de expansiune atunci când multe agentii se straduiesc sa prinde din urma cu Nitrox-ul, existata un compromis mult mai de calitate. Angajamentul ANDI pentru excelenta si dorinta de a mentine standardele în detrimentul de expansiune rapida ne permit sa oferim excelenta aceeasi consecventa, la nivel mondial. Alege excelenta .... alege ANDI.

American Nitrox Divers Inc. International

ANDI Technical SafeAir Diver (TSD L3)

Cursul entry-level in scufundarile tehnice, care va permite extinderea scufundarii dvs. dincolo de limitele normale ale unei scufundari de agrement. Cursul TSD dureaza (minim) 4 zile si include atât teoria cat si organizarea de sesiuni de scufundari. În cadrul sectiunii de teorie, se vor examina unele aspecte fundamentale ale scufundarilor tehnice, inclusiv teoria decompresiei, diferitele configuratii de echipamente, schimbarea de gaz si utilizarea diferitelor gaze în planificarea scufundarilor.

ANDI Complete SafeAir User (CSU L2): EAN22 - EAN50

Cursul este de nivel 2 si se extinde înformatia despre utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (EAN) si a oxigenului dincolo de cea a nivelului 1 curs LSU. Cursul dureaza (minim) doua zile, atât teoria si sesiunile practice. Ca parte a cursului veti învata cum se aplica formulele matematice cheie pentru utilizarea EAN si oxigenului în scufundari si va examina utilizarea si aplicabilitatea diferitelor amestecuri de gaze în planificarea scufundarilor. Ca parte a cursului CSU se vor examina, de asemenea, normele de utilizare a Safe Air (Aerul Sigur), inclusiv distribuirea de gaze, etichetarea si gaze analiza oxigenului.

Adancimea maxima de scufundare este de -40m, in functie de nivelul de certificare, no deco stop, 2 scufundari.

ANDI SafeAir Diver L1 (EANx max 40% O2)

Cursul este de nivel 1 si introduce scafandrul in utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (EAN). Cursul dureaza timp de (minim) doua zile, inclusiv, atât teoria si cat si sesiuni practice. Ca parte a cursului se vor examina întrebari cheie, cum ar fi ceea ce este EAN? Care sunt avantajele nitroxului in scufundari? Ce considerente speciale se aplica atunci când se utilizeaza EAN?

Ca parte a cursului SAD, veti vedea de asemenea modul în care a aerului este îmbogatit cu oxigen si astfel rezulta Nitroxul, veti invata cum se testeaza continutul de O2 din tank, cum sa-ti programezi computererul de scufundare pentru utilizare EANx si cum sa-ti calculezi Adâncime Maxima de Operare (MOD) si Adancimea Echivalenta de Aer (EAD).

Maxim -30m adancime, no stop, 2 scufundari.

ANDI Technical Tri-Mix (TTM L3)

Cursul entry-level pentru scafandri tri-mix. Este esential pentru acei scafandri al caror scop este de a deveni scafandri tehnici sau rebreather.

Cursul dureaza (minim) 4 zile, atât teoria cat si sesiunile de scufundari. În cadrul sectiunii de teorie, se vor examina unele aspecte fundamentale ale scufundarilor tri-mix, inclusiv teoria decompresie, configuratii echipamente, comutare de gaz si utilizarea de gaze inerte, altele decât azot în planificare scufundarilor.

Pe parcursul celor 4 sesiuni de apa deschise ale acestui curs veti face scufundari folosind diferite configuratii de echipamente si amestecuri de gaze. Scufundarile se vor face folosind seturile twin si stage-uri cu un maximum de trei cilindri si doua amestecuri de gaze diferite, în plus fata de amestecul de fund (3 gaze in total).

Adâncimea maxima de scufundare în cadrul cursului TTM este -50m, cu un timp maxim de decompresia de 45 de minute. Continutul de O2  în amestecul de fund 20% iar de He sa nu fie mai mic de 16%.

ANDI Trimix Diver L4

Cursul este de EXPLORARE: 4 scufundari, gaze: SafeAir, He, O2. Adancime maxima: -65m. Fara limita de decompresie si configurare. Durata cursului: 5-6 zile (teorie + scufundari).

Technical SafeAir Diver L3
Complete SafeAir User diver L2

Lista cu instructorii ANDI International

ANDI CCR Rebreather
Nitrox SafeAir ANDI

ANDI Exploration Trimix Diver L5

Este calificarea cea mai inalta a unui scafandru tehnic de explorare in OC (no overhead penetrations): fara limita de adancime, configurare si timpi: 4 scufundari, gaze: SafeAir, O2, Heliu. Adancime maxima pe durata cursului: -100m. Durata: 5-6 zile (teorie + scufundari)

ANDI International este agentia certificatoare a caror cursuri  de scafandri tehnici le recomand datorita metodologiei, procedurilor de antrenament si teoriei extrem de bine organizata, bazata pe date stiintifice emise de autoritatile internationale competente in domeniu.

Scufundari JJ-CCR

click on photo for Youtube video

ANDI Europe in Romania

* !Plata cursului nu garanteaza obtinerea certificatului final daca nu sunt indeplinite cerintele practice & academice impuse de agentia certificatoare! *

Certificatul trebuie sa ti-l castigi, nu sa ti-l cumperi!

T101 - Technical & Diving Ops® este Training Facility ANDI Europe

AERO - 001

Atentie scafandri scuba

Scufundarile tehnice sunt ramura distincta a scufundarilor recreationale si implica un risc sporit de accidentare, in special de decompresie. Necesita antrenamente si echipamente speciale (mai complexe fata de scufundarile recreationale). Chiar respectand toate procedurile impuse , poate exista riscul de accidente de DCS.

Daca nu esti dispus sa-ti asumi aceste riscuri, nu face acest gen de scufundari, cu atat mai putin fara a fi calificat corespunzator!

O colectie cu materiale informative despre teoria si medicina scufundarilor tehnice gasesti aici.

(placeholder)
ANDI Equipment & Technical Services
ANDI Hyperbaric
ANDI Europe
(placeholder)
ANDI Romania

Sport (recreational) diver

Informatii referitoare la intreaga gama de cursuri de scafandri sportivi (recreationali, de agrement) incepand cu

Open Water si pana la nivelul de Divemaster sunt acum disponibile la cerere.

(SafeAir®/Nitrox & Redundant Breathing System/pony incluse in toate cursurile de scafandri sportivi!)

Scufundari: 4-5-6

(placeholder)

ANDI Wreck diver - Technical Trimix Wreck Diver

Cursuri de scafandru epave nivelele L1 - L3 sunt disponibile la cerere.

(placeholder)
ANDI SAD L1 CSU L2

ANDI SafeAir Decompression Diver (SDD L3)

Cursul se adreseaza scafandrilor sportivi (recreationali) ce doresc sa faca scufundari la limitele celor doua granite: cu un timp maxim de deco de 15min, putin peste NSR (NDL), tinand cont de procedura de urcare ANDI . Cursul SDD dureaza (minim) 4 zile si include atât teoria cat si organizarea de sesiuni de scufundari. Configuratia este recreationala, se foloseste un singur gas de fund si 2 cilindri (cilindrul cu gazul de fund si RBS). Se poate folosi o biasera (sistem de doi cilindrii cu manifold).

Adâncimea maxima de scufundare -40m, cu maxim 15 min deco; 4 scufundari.

(placeholder)

În cadrul celor patru sesiuni de apa deschisa, care fac parte din acest curs se vor face scufundari folosind diferite configuratii de echipamente si amestecuri de gaze. Scufundarile se vor face folosind seturile twin si stage-uri cu un maximum de 2 cilindri si 2 diferite amestecuri de gaze. Adâncimea maxima de scufundare -40m, cu maxim 30min deco; 4 scufundari.

(placeholder)
ANDI Intl.
ANDI Sport Diver
ANDI Cylinder Inspection
ANDI Technical Exploration
ANDI Training Facility AERO 001

Info: costa [ at ] andi-europe.eu

Scafandru epave ANDI wreck diver
(placeholder)

click on photo for Youtube video

ANDI OWD L1 AOWD L2

site cu caracter informational despre cursurile si noutatile din lumea ANDI International – ANDI Europe

ANDI SafeAir Wreck Diver L1: -40m, penetrare: light zone

Este cursul de baza pentru penetrari in epave. Adancimea minima pe parcursul cursului este de -15m, cu un minim BT de 140min si RT de 200min pe parcursul a minim 4 scufundari si 8h de teorie. Limitele gazului de fund O2: max  1.45 Bar, max N2: 3.6Bar. Penetrarea se face limitata in "light zone" (vizibilitatea clara si in linie dreapta cu punctul de intrare sau cu un alt punct care permite iesirea in siguranta din epava) si fara parasirea firului ghid. Adancimea certificata: -40m.

Cerinte: scafandru SafeAir Diver L1 sau echivalent (PADI Advanced Open Water + Basic Nitrox etc) si minim 30 de scufundari in logbook.

(placeholder)

Preturi

(placeholder)

Preturi

(placeholder)
ANDI International in Romania
ANDI dive the future
(placeholder)

ANDI Technical Wreck Diver L2: -40m, penetrare: no limit, no jumps

Este primul curs avansat in penetrarile de epave. Fara limite de penetrare (dar fara "jumps" - adica fara devieri cu alte fire ghid de la firul ghid principal). Adancimea certificata: -40m. Adancimea minima pe durata cursului -22m. Sunt minim 10h de teorie si 6 scufundari cu un minim BT de 120min si RT de 270min. Limitele gazului de fund O2: max 1.45 Bar, max N2: 3.6Bar. Maximum DECO RT: 30min si max 1.6 PO2 gaz de fund. Timpul minim in epava: 15min.

Cerinte: Technical SafeAir Diver L3 (PADI Tec40 sau echivalent) si minim 50 de scufundari in logbook.

ANDI Technical Trimix Wreck Diver L3: -50m, penetrare: no limit, 1 jumps

Este urmatorul curs avansat de scufundari tehnice cu penetrari in epave. Fara limite de penetrare si cu un singur "jump". Adancimea minima pe durata cursului: -30m, adancimea certificata: -50m. Limitele gazului de fund O2: max  O2: 1.45 Bar, maxN2: 3.6Bar & He - minim 16%. Teorie minim 12h si 8 scufundari. BT minim 200min si RT minim 400min. Maximum DECO RT: 45min si max 1.6PO2. Timpul minim in epave: 20min.

Cerinte: Technical Trimix Diver L3 (PADI Tec 50 sau echivalent) cu minim 50 de scufundari in logbook.

Wreck Zenobia - ANDI Wreck Diving

click on photo for Youtube video

Toti scafandri sunt asigurati DAN Europe pe durata cursului!

Toti scafandri sunt asigurati DAN Europe pe durata cursului!

ANDI SDD L3 TSD L3 TTM L3 TMD L4 ETD L5
(placeholder)
(placeholder)
EUF ANDI International
CDWS ANDI
HSE ANDI
RESA ANDI

RF3

BSAC ANDI
PADI TecRec ANDI
SDI ANDI

Liste echivalente si acreditari:

ANDI International

Acreditari si echivalente ANDI International
Rebreather Training Council