ANDI International (1988 anul infiintarii) este una dintre cele mai rapide agentii in dezvltare din lume specializata in antrenarea si pregatirea scafandrilor. ANDI a început prin specializarea in programe de pregatire pentru utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (SafeAir) in scufundari. Ca o evolutie fireasca de la SafeAir ®, Andi a dezvoltat programe de formare pentru ceea ce a devenit cunoscut sub numele de scufundari tehnice si in sistemele cu circuit închis (Rebreathers). Pentru a veni în întâmpinarea cerintelor retelei noastre internationale de facilitati de instruire, în 1999 ANDI a introdus o metodologie unica de formare pentru scafandri entry-level cu programul de ANDI Open Water Sport Diver.

ANDI a stabilit un set de standarde, sustinere a produselor si a procedurilor care sunt recunoscute ca fiind la cel mai înalt nivel de protocol în întreaga industrie. ANDI a mentinut aceasta pozitie cu cele mai bune si mai cuprinzatoare materiale educationale disponibile.

Standardele ANDI asigura studentului o instruire temeinica, competenta, fara scurtaturi. Aceste standarde asigura ca instalatiile ANDI opereaza la cel mai înalt nivel de siguranta în manipularea de gaz si echipamente de service. SafeAir-ul noastru ofera cele mai înalte standarde din industria in puritatea gazului pentru sanatatea si siguranta dumneavoastra.

În aceste vremuri de expansiune atunci când multe agentii se straduiesc sa prinde din urma cu Nitrox-ul, existata un compromis mult mai de calitate. Angajamentul ANDI pentru excelenta si dorinta de a mentine standardele în detrimentul de expansiune rapida ne permit sa oferim excelenta aceeasi consecventa, la nivel mondial. Alege excelenta .... alege ANDI.

American Nitrox Divers Inc. International

Technical Safe Diver (TDS L3)

Cursul entry-level in scufundarile tehnice, care va permite extinderea scufundarii dvs. dincolo de limitele normale ale unei scufundari de agrement. Cursul TSD dureaza (minim) 4 zile si include atât teoria cat si organizarea de sesiuni de scufundari. În cadrul sectiunii de teorie, se vor examina unele aspecte fundamentale ale scufundarilor tehnice, inclusiv teoria decompresiei, diferitele configuratii de echipamente, schimbarea de gaz si utilizarea diferitelor gazel în planificarea scufundarilor.

În cadrul celor patru sesiuni de apa deschisa, care fac parte din acest curs se vor face scufundari folosind diferite configuratii de echipamente si amestecuri de gaze. Scufundarile se vor face folosind seturile twin si stage-uri cu un maximum de trei cilindri si trei diferite amestecuri de gaze. Adâncimea maxima de scufundare -40m, cu maxim 30min deco; 4 scufundari. CSU cu minim 50 scufundari in log book

Complete Safe Air User (CSU L2): EAN22 - EAN50

Cursul este de nivel 2 si se extinde înformatia despre utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (EAN) si a oxigenului dincolo de cea a nivelului 1 curs LSU. Cursul dureaza (minim) doua zile, atât teoria si sesiunile practice. Ca parte a cursului veti învata cum se aplica formulele matematice cheie pentru utilizarea EAN si oxigenului în scufundari si va examina utilizarea si aplicabilitatea diferitelor amestecuri de gaze în planificarea scufundarilor. Ca parte a cursului CSU vor examina, de asemenea, normele de utilizare a Safe Air (Aerul Sigur), inclusiv distribuirea de gaze, etichetarea si gaze analiza oxigenului.

Adancimea maxima de scufundare este de -40m, in functie de nivelul de certificare, no deco stop, 2 scufundari.

Limited safe Air User (LSU 1): EAN32 - EAN36

Cursul este de nivel 1 si introduce scafandrul in utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (EAN). Cursul dureaza timp de (minim) doua zile, inclusiv, atât teoria si cat si sesiuni practice. Ca parte a cursului se vor examina întrebari cheie, cum ar fi ceea ce este EAN? Care sunt avantajele nitroxului in scufundari? Ce considerente speciale se aplica atunci când se utilizeaza EAN?

Ca parte a cursului LSU, veti vedea de asemenea modul în care a aerului este îmbogatit cu oxigen si astfel rezulta Nitroxul, veti invata cum se testeaza continutul de O2 din tank, cum sa-ti programezi computererul de scufundare pentru utilizare EANx si cum sa-ti calculezi Adâncime Maxima de Operare (MOD) si Adancimea Echivalenta de Aer (EAD).

Maxim -30m adancime, no stop, 2 scufundari.

Technical Tri-Mix (TTM L3)

Cursul entry-level pentru scafandri tri-mix. Este esential pentru acei scafandri al caror scop este de a deveni scafandri tehnici sau rebreather.

Cursul dureaza (minim) 4 zile, atât teoria cat si sesiunile de scufundari. În cadrul sectiunii de teorie, se vor examina unele aspecte fundamentale ale scufundarilor tri-mix, inclusiv teoria decompresie, configuratii echipamente, comutare de gaz si utilizarea de gaze inerte, altele decât azot în planificare scufundarilor.

Pe parcursul celor 4 sesiuni de apa deschise ale acestui curs veti face scufundari folosind diferite configuratii de echipamente si amestecuri de gaze. Scufundarile se vor face folosind seturile twin si stage-uri cu un maximum de trei cilindri si doua amestecuri de gaze diferite, în plus fata de amestecul de fund (3 gaze in total).

Adâncimea maxima de scufundare în cadrul cursului TTM este -50m, cu un timp maxim de decompresia de 45 de minute. Continutul minim de O2 în amestecul de fund nu trebuie sa fie mai mic de 16%. Cerinte: scafandru TSD certificat.

ANDI Extended Range Diver (ERD) L4

Cursul este de EXPLORARE: 4 scufundari, gaze: aer, SafeAir, O2. Adancime maxima: -49.5m. Fara limita de decompresie si configurare. Minim TSD + 100 scufundari logate.

In curand:

ANDI JJ-CCR L2: folosirea echipamentelor de scufundare autonoma cu circuit inchis si recirculare a gazelor pentru scufundari recreationale (no stop requiered). Teorie, scufundari (6 - 8). Adancimea pe durata cursului: max. -30m.

Technical SafeAir Diver L3
ANDI International
Complete SafeAir User diver L2
Agentia de certificari SCUBA ANDI International in Romania
Cursuri tehnice ANDI Intl ANDI Europe ANDI Romania

Despre mine

Contact

Suport activitati subacvatice

Galerie foto - Comentarii

eLearning

Preturi

Agentii & Parteneri

© 2011 - 2016. T101.ro | All rights reserved.

Relatii Internationale

Diverse

Privacy Policy & Disclaimer

Lista cu instructorii ANDI International

Calendar cursuri SCUBA

ANDI CCR Rebreather
Nitrox SafeAir

ANDI Intermediate Tri-Mix Diver (ITM) L5

Cursul este de EXPLORARE in configuratie nelimitata si fara limite de timpi: 4 scufundari, gaze: SafeAir, O2, Heliu.  Adancime maxima: -60m.

ANDI Tri-Mix Diver (TMD) L5

Este calificarea cea mai inalta a unui scafandru tehnic de explorare in OC (no overhead penetrations): fara limita de adancime, configurare si timpi: 4 scufundari, gaze: SafeAir, O2, Heliu. Adancime maxima pe durata cursului: -100m. Durata: 5-6 zile (teorie + scufundari). Minim ERD cu +200 scufundari logate.

(placeholder)

ANDI International este agentia certificatoare a caror cursuri  de scafandri tehnici le recomand datorita metodologiei, procedurilor de antrenament si teoriei extrem de bine organizata, bazata pe date stiintifice emise de autoritatile internationale competente in domeniu.

Optimized for mobile devices.

Scufundari JJ-CCR

click on photo for Youtube video

ANDI Europe in Romania scafandri si scufudnari tehnice
ANDI Europe in Romania
Cursuri SCUBA calitate garantata

* !Plata cursului nu garanteaza obtinerea certificatului final daca nu sunt indeplinite cerintele practice & academice impuse de agentia certificatoare! *

Certificatul trebuie sa ti-l castigi, nu sa ti-l cumperi!

Scufundarile tehnice sunt ramura distincta a scufundarilor recreationale si implica un risc sporit de accidentare, in special de decompresie. Necesita antrenamente si echipamente speciale (mai complexe fata de scufundarile recreationale). Chiar respectand toate procedurile impuse , poate exista riscul de accidente de DCS.

Daca nu esti dispus sa-ti asumi aceste riscuri, nu face acest gen de scufundari, cu atat mai putin fara a fi calificat corespunzator!

O colectie cu materiale informative despre teoria si medicina scufundarilor tehnice gasesti aici.

Atentie la scufundarile tehnice

T101 - Technica & Diving Ops® este Training Facility ANDI Europe.