T101-Technical & Diving Ops®

T101-Technical & Diving Ops

Dive Training Center

email & telefon T101®

Mergi direct la cursuri:

ANDI Romania
SDI Romania
TDI Romania
FRTI Romania
DAN Europe training Romania
DDI Romania
DIRrebreather Romania
the Human Diver

Cursuri DAN Europe:

Divers Alert Network este cea mai renumita organizatie internationala non-profit specializata exclusiv pe asigurarea (medicala, juridica, echipamente etc) a scufundatorilor SCUBA (Rec & Tec) sau freediverilor. De asemenea, promoveaza materiale educationale dedicate scafandrilor dar si non-scafandrilor in acordarea primului ajutor si de asemenea este intens activa in cercetarea hiperbarica si imbunatatirea sigurantei in scufundari. Recomandarile DAN sunt luate in considerare de marea majoritate a agentiilor de certificare a scafandrilor recreationali si tehnici.

DAN FA First Aid
DAN BLS Basic Life Support

Cursul DAN Basic Life Support & First Aid este nivelul de intrare si de baza in acordarea primului ajutor. Cursul se adreseaza atat scafandrilor cat si non-scafandrilor si este recunoscut de agentiile de certificare SCUBA pentru cursul de Rescue Diver.

DAN O2 Oxygen for SCUBA Diving Injuries

Cursul DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries - este primul nivel de pregatire a publicului in general (scafandri sau non scafandri) in recunoasterea unui posibil accident de scufundare si acordarea de urgenta a oxigenului precum si activarea apelului de urgenta si/sau organizarea evacuarii pana la primul echipaj medical specilizat.

DAN AED - Automatic External Defibrilator

Acest curs reprezinta pregatire de baza destinata educarii publicului general (scafandri si non-scafandri) pentru a recunoaste mai bine semnele de avertizare privind stopul cardiac și pentru a administra primul ajutor utilizand tehnicile Basic Life Support și un defibrilator automat si / sau planificarea evacuarii la cea mai apropiata unitate medicala corespunzătoare.

DAN First Aid for Hazardous Marine Life Injuries - reprezinta nivelul de intrare in pregatirea persoanelor (scafandri si non-scafandri) in recunoasterea si acordarea primului ajutor in cazul leziunilor provocate de vietatile marine.

DAN On-Site Neurological Assessment for Divers - reprezinta nivelul de pregatire avansat destinat persoanelor ce detin deja DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries (valabil in ultimele 24 de luni): evaluarea neurologica la locul accidentului si pregatirea pacientului pentru evacuarea de catre serviciile medicale.